Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak se prosím nastaví při tisku webové stránky, aby se tiskla jen označená oblast? Nevidím, kde je sekce Oblast tisku. Děkuji
Dobrý den, nemám připojenou tiskárnu, tak to nemohu vyzkoušet, ale zkuste to udělat tak, že si myší (kurzorem) vyberete (zvýrazníte) na stránce požadovanou část, potom Soubor / Tisk a dole pod Oblast tisku zvolte Výběr. Zdravím!
elisa24 - myslel jsem si, že by to mohlo být viz Váš obrázek tabulky Tisk a tam pod Oblast tisku je nyní neaktivní možnost Výběr. Když se oblast na stránce nejdříve zvýrazní, tak je potom tato možnost po volbě Tisk aktivní.
elisa24 - tak nic. Patrně "slepá ulička".
Kde je prosím dole pod Oblast tisku?
Pak jsem to zkoušela v Chormu - tam to šlo skvěle, ale pak jsem si všimla viz obrázek. Co to máš být? Ten druhý řádek na té stránce ani není a to číslo má být na konci.
Výběr je šedý, i když něco označené mám, ale to je jedno... Nevíte prosím, jak se zbavit té druhé rovnice?
elisa24 - omlouvám se, ale asi jsem dotaz nepochopil. Zdálo se, že chcete tisknout ve Firefoxu jen vybranou část zobrazené stránky, ale nyní už se ve Vašem požadavku ztrácím. Snad to pochopí někdo jiný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.