Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevřít bezdrátovou myš od Microsoftu?

Od: hankas® odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer.

Potřebuji vyčistit myš,ale nevím jak ji otevřít. Žádný šroubek jsem nenašla. Neni to jenom nějak zacvaknuté?

Děkuji.

doplněno 04.05.18 20:27:

Microsoft Wireles/...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Může být jen zacvaknuté, ale spíš bude šroubek pod nějakou "nálepkou" zespodu.

Pro konkrétní radu napiš typ myši.

doplněno 04.05.18 20:26:

@rv: O pár vteřin jsi mě předběhl;)

doplněno 04.05.18 20:31:

Na 99% jsou šroubky pod "kluznými" podložkami. Ty se dají vyloupnout nejlépe silnou jehlou. A nebojte se jemného násilí.

rv*

A nebo pod plastovýma nalepenýma "nožičkama".

hodnocení

Microsoft Wireles/...

nožičky to nemá :)

doplněno 04.05.18 20:32:

Zkusím :)

doplněno 04.05.18 20:41:

Už jsem šroubky našla,ale jsou ve tvaru malé hvězdičky a takový šroubováček nemám. Zkoušela jsem i šroubovák ze šicího stroje,ale nešlo to. Imbus to neni.:)

Na 100% má. Vyfoť to zespodu.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Optickou? Laserovou? Obvykle stačí na ni zespodu pořádně fouknout. Kvůli čištění jsem rozebíral naposled ještě myš kuličkovou.

Laserové jsou potvory co se prachu, chlupů a ostatních "kravinek" týká. Takže chtějí častější čištění.

hodnocení

Je laserová,ale už ji mám asi 6 let. Zítra musím vymyslet, jak vyšroubovat šroubky :)

Děkuji za odpovědi :)

Ten šroubováček se jmenuje torx. Strč myš do kapsy, dojdi do "železářství", tam si vyzkoušej a kup příslušný šroubovák (stojí obvykle pár korun) a máš po starostech;)

hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]