Nejste přihlášen/a.
Prosím o pomoc tiskárna Cannon MP 550 hlásí chybu 200,podle některých odkazů na YouTube je potřeba otevřít okno a vyhodit ji z 5 patra,nebo rozbít kladivem,ale bohužel já jsem si před nedávnem pořídil za 500 stovek nové náplně a na novou tiskárnu se těžko zmůžu.Nevím si rady co stím dělat.Studuji na VU3V a tiskárnu dost používám .
Může mi někdo poradit zda se to nechá opravit.Děkuji
no jo resetovat plný zásobník odpadového inkoustu...viz : telefon.unas.cz/...
nebo telefon.unas.cz/...
Zkus řešení z odkazu, jinak výměna tiskové hlavy a nepoužívat alternativní náplně, no, a nebo to otevřené okno
Jediné spolehlivé řešení je výměna tiskové hlavy, tato chyba ale není v žádném případě způsobena používáním alternativních inkoustů, nebo přeplněním zásobníku odpadního inkoustu.
Zkouším to asi po desáté,asi dělám chybu,neboť mi není jasné co je to za tlačítko"stop" u této tiskárny tam žádné není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.