Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Start tabletu

Od: honzaferda® odpovědí: 4 změna:

Při zapnutí tabletu zhruba po čase 30 sec, když už by měl naběhnout objeví se hláška (viz obrázek) a nic se neděje ani po uplynutí dlouhé doby. Kolečko ale zobrazuje že tablet pracuje.

Jedná se o tablet Acer Iconia Tab 10 A3-A40 .Věděl by někdo co s tím. Tablet jde vypnout, ale po opětovném zapnutí se chová stejně.

Ještě než jsem to dopsal tablet naskočil ale start tedy trval cca 20 minut.

doplněno 03.05.18 22:27:

Do recovery modu jsem se dostal ale nevím co dál. žádné menu tan není.

Start tabletu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zazálohujte důležité věci, vypněte, a zapněte se současným držením tlačítka hlasitosti nahoru. Dostanete se do recovery módu, a tam proveďte tovární nastavení (wipe, reset factory, nebo něco takového...), mělo by to snad pomoci.

hodnocení

0x
Pošlete prosím fotku jak to recovery vypadá
hodnocení

Tablet semi podařilo spustit a provést tovární nastavení. Poté problém zmizel. Děkuji za radu ale již jsem znovu na to recovery nešel. Takže jsem ho ani nemohl vyfotit.

To nevadí, hlavně že se podařilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]