Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spatna hratelnost

Od: zdenekk odpovědí: 2 změna:

Dobry den, mam problem se hrou counter strike(jeste stara 1.6). Hra neni plynula jakoby mela byt a hlavne strely jsou hodne nepresne, aji kdyz strilm na zkousku jen do zdi. Myslel sem, ze za to muze stary modem(slouzil vic jak 10 let), tak sem ho nechal vymenit providerem za novy a je to porad stejne. Pripojen sem pres kabel a ping mam 20-30. Pc neni v zatezi, ani zavirovane a fps mam porad maxilani. Napada vas nekoho prosim, kde hledat problem?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, tuto hru znám, ale nikdy jsem ji nehrál, tak neznám možnosti jejího nastavení - a tam bych hledal problém, resp. pokud to jde, tak např. ubrat na kvalitě zobrazení (to by mohlo vyřešit plynulost hry) či změnit nebo "poštelovat" zařízení, kterým hru ovládáte (klávesnice nebo joystick či gamepad) a to by mohlo vyřešit přesnost střílení. Zkuste si "poštelovat" to nastavení ve hře. Zdravím!

hodnocení

0x

Ahoj,no,já bych doporučil si nainstalovat steam,pak do něj counter strike,tim se ti nainstalujou nejnovějši opravy,a hrát to pres steam a neměl by být nijaký problém.Já takhle hraju half life 2,source sdk 2006 az 2013,mody,atd., a steam se vzdy aktualizuje pred hranim,a nemam zádný problém.Napr. jsem si všiml,ze se pomoci aktualizace neustále zlepšuje umělá inteligence neprátel,tak uz jen treba proto je nutné provádět aktualizaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]