Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrávání fotek z mobilu

Od: gizellka* odpovědí: 4 změna:

Na notebook jsem dávala fotky z mobilu přes kabel.Ale už tři dny to nejde.Mobil hlásí připojení,ale na notebooku nic neni.Prostě fotky tam nejsou.Kdopak mi poradí?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podívej se do Tento počítač, měla bys tam najít buď přímo mobil nebo jeho úložiště (SD kartu). Pak už by neměl být problém z mobilu/SD karty fotky stáhnout.

Pokud tomu tak není, dodej prosím typ mobilu, typ notebooku a postup, který si dříve používala. Ten postup pokud možno trochu podrobně.

doplněno 03.05.18 21:04:

Ten postup jsi hodně zjednodušila. Myslím, že není reálné, aby se ihned po připojení USB kabelu ukázaly fotky. A to jsem ti psal "Ten postup pokud možno trochu podrobně."

A postup přes Tento počítač nefunguje? Ani zmínka, že bys to zkoušela a jde/nejde.

Chyba je nejspíš v nastavení připojení telefonu k NTB. A protože jsi neuvedla typy, ale jen výrobce a já nemám ani Samsung ani Lenovo, neumím ti konkrétně pomoci.

gizellka*
hodnocení

Mám mobil Samsung,notebook Lenovo.Dříve jsem dala mobil na kabel do notebooku a už jsem viděla fotky.Nyní nevidím fotky žádné.Děkuji

Po připojení mobilu k počítači se podívej na mobil, někdy vyžaduje odklinutí souhlasu s přenosem souborů.

praivo*

"Myslím, že není reálné, aby se ihned po připojení USB kabelu ukázaly fotky." - Myslet můžeš, ale Wokna se opravdu dají nastavit tak, aby při připojení úložiště importovala fotky. A dokonce se na to, dokud je nenastavíš jinak, ptají při každém připojení externího úložiště...

Nahrávání fotek z mobilu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]