Zdravím, nedávno jsem si stáhl hru Zaklínač 3. Problém je takový, že i na nejnižší detaily se mi hra neskutečně seká. GPU: gtx 770 CPU: i7 8400 RAM: 16 GB Samozřejmě windows 10... Nevíte, čím by to mohlo být? Je možné, že se mi hra spustila na integrované grafice? Děkuji za odpověď.
To jsem vypnout nezkoušel, kde by se to dalo vypnout? Někde v ovladači či přímo ve hře? Pokud ve hře, tak tam jsem postupně vše povypínal, abych zjistil, čím to.. Nic jsem tam nenašel, bohužel...
krtek66
vypíná se to přmo ve hře..je to jeho fíčura...a nemáš třeba tak zasranej počítač?..např. viry, spam, a podobně?..Znám asi komrdesát lidí co mají v počítači kdejakej nesmysl a pak se diví, že jim to nefunguje...stačí mi jeden pohled na ikony vedle hodin a jsem doma
asimo
No, počítač zasraný asi nemám, pravidelně ho čistím, i registry. Jiné hry mi fungují na full detaily v pohodě. Ale je možné, že jsem ty hairworks přehlídl. Je to víc než možné... Potom se podívám, zatím díky za tip.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.