Nejste přihlášen/a.
Hezký večer,
když chci začít cokoliv psát na ntb,vyskočí mi ze spodní lišty klávesnice.Nebo spíš jen prázdná tabulka,vidím jen pár kláves, Enter,Tab,Mezerník...
Objevilo se to znenadání,jak jaro v Krušnohoří.
Jak to odstranit? Nějak se mi nedaří.Ani mě nenapadá,kdy jsem to zapnul.
Díky moc.
Dobrý den, pouze teoreticky, protože tento problém z OS Windows neznám. Patrně jde o virtuální klávesnici a ještě nějakou poškozenou. Já bych se podíval (až to vyskočí) do Správce spuštěných procesů (programů), jak se to jmenuje (mohlo by tam být ono slovo virtuální, resp. třeba virtual keyboard) a tento program (soubor) po nalezení smazal (nebo odinstaloval v odinstalaci programů). Další možnost je zkusit Obnovení systému směrem zpět, kdy problém ještě nebyl. A podívat se do nastavení pro klávesnici v Ovládacích panelech, jestli tam není zapnutá ona virtuální. Zdravím!
zajda888 - už to máte vyřešeno? A jak?
Na klávesnici, která vyskočí na obrazovku, je tlačítko "Možnosti", když na něj kliknete, tak se otevře dialogové okno, kde vyskakování zrušíte, dále dole zmáčknete "použít" (bez toho to nezafunguje) a vedle je "OK. Pak to vyskakovat přestane. Nebo zkuste Centrum usnadnění přístupu. Tam se to dá také vypnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.