Nejste přihlášen/a.
Seznam Pošťák fungoval řadu let - tuším už od WinXP SP3. Nedávno jej Seznam zrušil, což nám velmi vadí, protože máme na svém rodinném PC (Win8.1) 5 emailových schránek od Seznamu a jejich správa je nyní velmi pomalá, protože např. nelze jednotlivé schránky vložit do záložek Firefoxu ani Google Chrome, hesla emailových schránek Seznamu také ne, atd. ČÍM Pošťáka NAHRADIT? (Prosím vynechte Thunderbird - komunita, která jej vyvíjela, se fakticky rozpadla a program už beznadějně zastaral.) Slyšel jsem, že zrušení Pošťáka je nátlakovou akcí, aby lidé přešli na nedodělaný a rizikový "webový prohlížeč od Seznamu" - ale my jej ani nezkoušeli, proto nevím, zda je v něm otevírání @seznam.cz, @email.cz a @post.cz nějak ošetřeno.
Zkuste aplikaci Pošta od Windows 10. Najdete ji normálně ve vašem zařízení, pokud do vyhledávání ve startu napíšete Pošta. Notifikuje to v zařízení, a ještě vůbec nemusíte lést na webové rozhraní e-mailů, odepíšete v pohodě ze svého počítače. Taky jsem řešila to, že pošťák přestal fungovat a už fungovat ani nezačne a aplikaci Pošta Windows 10 jsem shledala jako nejlepší a nejbezpečnější způsob, abych věděla, že mi přišel e-mail a nemusela se ručně přihlašovat do všech tří mých e-mailových schránek.
Dobrý den. Včera jsem to vyřešil instalací prográmku Poppy for Windovs. Na hlavním panelu vpravo je stejná obálka jako u Pošťáka- bílá, která když přijde e-mail, tak se promění v zelenou. Vyskočí i bublina, pokud si to tak nastavíte. Je to v angličtině, ale pokud ji neovládáte, není to nastavení složité. Více účtů lze také nastavit. Velikost bubliny která vyskočí, lze nastavit tak velkou jak si přejete, třeba přes celou obrazovku. Uděláte to jejím roztažením do šířky i dělky a to zůstane až do další případné změny.
Není mně jasná podstata Vašeho problému, protože Pošťák od Seznamu už pár týdnů vůbec neexistuje (předtím pracoval, když se našla a použila některá z jeho starších verzí). Seznam místo toho vydal svůj vlastní webový prohlížeč - Vy asi myslíte mailovou službu v tom prohlížeči. Já jsem si ten "Chytrý prohlížeč od Seznamu" taky stáhl, ale jeho mailová služba je velmi mizerná : do rozepsaných mailů nelze dobře vkládat text z jiného textového souboru ani obrázky (formát textu zdeformuje, nelze to opravit, obrázek nenačte), přiložit jakoukoliv přílohu nelze (nenačte ji a oznámí, že se nezadařilo). A pokud jde o prohlížeč, ten je taky nedotažený - kromě jiného : nic nejde ukládat do záložek, protože záložky nemá ! Jejich prohlížeč je nedodělek, který ještě neměli vydat ; a jestli jej nedodělají, tak to bude ve srovnání s jinými běžně používanými prohlížeči prostě zmetek. Stále považuji dnes už neexistujícího Pošťáka za vynikající program, protože uměl zpracovávat také maily od jiných českých poskytovatelů mailových služeb, každý příchozí mail oznamoval volitelně bublinou nebo/a zvukem, atd. atd.
Nemam zadny prohlizec od seznamu proste dostanu email a hned dostanu od seznam postak 2 email stim , ze jsem dostal novy email je to otravne jak to deaktivovat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.