Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stáhnout program z internetu

Od: marta24352* odpovědí: 7 změna:

Chtěla jsem z internetu (Stahuj, Slunečnice a pod) stáhnout program, ale antivirový program stále hlásí "adresa zablokována", tahle zpráva se objeví i 30x. Vypnout antivirový program se bojím, tak co s tím?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Dobrý večer, Marto,

před stahováním ze Slunečnice, Stahuj a podobných webů dejte radši přednost stahování přímo z webů vývojářů příslušných programů.

Programy jsou sice kontrolovány antivirem, ale už Vás nikdo předem neupozorní na to, že k požadovanému programu může být přibaleno něco "navíc". Tím něčím navíc bývají poměrně často různé lišty do prohlížečů, které Vám mohou změnit výchozí vyhledávač apod.

Také se můžete místo s free verzí setkat s verzí shareware, která Vás bude "otravovat" nabídkami stažení placené verze.

Trváte-li na stahování ze Slunečnice či Stahuj, můžete klidně na chvíli antivir vypnout.

Kdo umí číst a nekliká bezhlavě na všechno co se mu na obrazovce objeví nemusí mít z nějaké instalace Seznam Lištička či podobných hovadin obavy. Ostatně i Adobe přidává k instalačce Fleše automaticky špionátor prohlížeč Chrome. A máte to na stránkách výrobce..

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, buď se nebát a antivir na tu chvilku vypnout nebo v jeho nastavení tu adresu povolit. Zdravím!

doplněno 27.04.18 00:31:

Zkuste stahovat přímo z webu výrobce Format Factory, ale možná to zase nepůjde (zkusit to můžete).

pcfreetime.com/...

doplněno 27.04.18 09:14:

Nemáte zač.

marta24352*
hodnocení

děkuji za radu, povedlo se.

olin*
hodnocení

2x
Ze slunečnice i ze Stahuj jsou programy kontrolovány antivirem. Pár věci jsem z nich stahoval. U programů jsou i recenze, lze snadno odhadnout, co to bude dělat. Napíšeš co chceš stáhnout?
marta24352*
hodnocení

chtěla jsem stáhnout nějaký program na konverzi, mám sice stažení Freemake conventor, ale nějak začíná otravovat s nabídkami placených programů a dává logo na začátek i konec, dřív jsem s ním stahovala videa z you tube, což nejde. Mívala jsem dřív ještě format factory a tak jsem si myslela, že ho stáhnu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]