Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Mam problem zw mi nefunguje hdmi přenos a nevim proc mam dva notebooky na jednom všechno jde bez problémů a na druhem bohuzel nejde ma i stejný operační system win 10 a je starší ten notebook o cca 4roky ale nastaveni mam stejne i stejne kable používám a Nic ani na jine tv nejde ani pri různých hdmi kablech.prosim o radu. Dekuji Vam
Mam problem zw mi nefunguje hdmi přenos a nevim proc mam dva notebooky na jednom všechno jde bez problémů a na druhem bohuzel nejde ma i stejný operační system win 10 a je starší ten notebook o cca 4roky ale nastaveni mam stejne i stejne kable používám a Nic ani na jine tv nejde ani pri různých hdmi kablech.prosim o radu. Dekuji Vam
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
frank*
1x
Zkus aktualizovat ovladače nebo v notebooku zobrazení displeje a tam změn který se má použít.
Další věc špatný HDMI v notasu.
Další věc špatný HDMI v notasu.
ndny
Zkoušel jsem a nefunguje. Vidim to na spatny hdmi jde to nějak vyměnit nebo jiným zpusbem přenést obraz tv me nepodporuje intrnet
1x
Nevíš, proč máš dva notebooky? A kdo jiný by to měl vědět?
Asi odešel HDMI řadič, budeš muset dokoupit externí
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]