Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci sistáhnout Adblocker a vlastně si už nepamatuji jaký typ Windovs jsemsi naistalovala, když jsem si počítač pořizovala. Můžete mi prosím poradit jak to zjistím?
Ideálně poslat odkaz na nějaký prověřený AdBlocker a antivirus. Dostal se mi do PC nějaký vir a od té doby mi nejde prostorový zvuk (do sluchátek a repráku funguje), nejde to nijak zapnout, proto jsem upgradovala pc do továrního nastavení, stejně to nepomohlo, proto teď potřebuji radu na ten AdBlocker a antivir.
Děkuji
Dobrý den.
Podle způsobu popisu "upgradu PC do továrního nastavení" bych Vám doporučil sehnat si kamaráda, souseda či ochotného kolemjdoucího - dle možností. Ten by problém mohl řešit i s námi na poradně. Bohužel se obávám, že s Vámi by mohlo dojít k nedorozumění a totálnímu kolapsu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.