Nejste přihlášen/a.
Děkuji. Já zálohu bohužel nemám... dá se něco dělat v tom případě? Jinak, W10 tam byly, byl už s nimi kupovaný.
Tak jsem se dostal k počítačí. Co to je ADATA? Předpokládám, že je to fleška. Otevři systémový disk a vše co je v počítači mimo složku windows přetáhni na tu flešku (jestli tam jsou nějaká užitečná data.) Tím se uvolní místo na disku a aktualizace se snad konečně dokončí. Kdyby ti po dokončení operace v počítači něco chybělo, Bude to na flešce a mělo by se to dát zkopírovat zpátky.
Proklikávat se dá, ale nic nejde spustit a když už, tak se nic nedokončí . S tím asi nehnu ani s návody, nemám externí disk pro navýšení objemu a netuším co můžu nebo nemůžu mazat.
Patrně je HDD tak "zarvaný", že už s ním NTB nedokáže pracovat. Pak nezbývá než HDD vyndat, dát do jiného PC jako další disk a vyčistit jej, popř. na jiný HDD stáhnout důležitá data.
To je obecná rada, neznám velikost tvého HDD ani složení souborů na něm.
PS: Těch 28 GB je nějaká blbost, ne?
Tak ten noťas je malý šmejd za málo peněz. Nemá HDD, má jen 32GB flash paměti, což je nula nula nic. Jak zachránit stávající data netuším, jinak je reálná nová instalace OS, pak by to mohlo chodit dál.
Sice nevím, jaký OS na něm máš, ale podle toho, co uvádíš, by tam mohly být W10. Ale to není momentálně podstatné. Musíš se nějak dostat do BIOSu (obvykle opakovaným mačkáním "DEL" při spouštění NTB) a tam vyhledat něco jako oprava OS, tovární nastavení,nová instalace apod. Bohužel tento typ NTB detailně neznám, takže nevím, jak na novou instalaci OS.
28 GB bylo na vidět jako celková velikost disku C:, volných tam bylo těch necelých 7 GB, které na tu aktualizaci nestačili. Zda je to blbost nevím, já se v tom nevyznám...
O data nejde, nic tam není, potřebuji aby chodil... Nová instalace OS obnáší prosím co a kolik stojí? A jde na počkání?
Obnova OS z BIOSu? To asi ne... ("System Recovery" apod. není BIOS) A asi by sis měl připomenout ! Pravidlo Z11: je zakázáno odkazovat na poradnu bez přesného odkazu, kde je problém řešen.
Na HDD nebylo nic jiného než s čím jsme ho koupili, čištění disku proběhlo o den dříve. Žádné programy navíc, nic, je jen na připojení k internetu. Je to tento: alza.cz/...
Pokud máte licenční klíč (asi ano, když jste počítač kupovali v obchodě-měl by být někde na přístroji nebo v papírech) tak systém obnovit lze stažením operačního systému ze stránek Microsoftu. Další možností je najít licenční klíč počítače nějakým volně staženým programem. No a v neposlední řadě mají systémy klíč zabudovaný "v sobě", takže není potřeba při nové instalaci systému nic zadávat.
Teď jsem viděl vaše obrázky, ano máte málo místa na opravu, kterou si počítač provede z disku Recovery. Musíte prostě disk vyčistit, ale je to na vás, co smažete
Chce to zkušenějšího uživatele, který ví co dělá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.