Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezabezečené připojení

Od: aja1946® odpovědí: 5 změna:

Nic jsem nedělala s pc, už dvě hodky se pokouším otevřít www.eximtours.cz, který často běžně otevírám as tále mi to píše nezabezpečené připojení a nejde to otevřít Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus na chvíli vypnout antivir a pokud to pak půjde připojit (skoro určitě), tak je chyba v nastavení antiviru. K tomu mohlo dojít po aktualizaci antiviru, ale i po aktualizaci prohlížeče. Jak to odstrant konkrétně nevím, protože jsi nenapsala ani písmenko o svém PC a po mé odpovědi hlavně o antiviru a prohlížeči. Bohužel ti možná nebudu umět poradit ani když to sem napíšeš, protože nemohu znát všechny antiviry a všechny prohlížeče, ale snad se tu někdo najde, kdo si u tebe bude vědět rady.

doplněno 20.04.18 21:08:

Tak bohužel zrovna AVG nemám a nic o něm nevím, ani o nastavení a vypnutí.

hodnocení

zusím to, ale ráno jsem se tam běžně dostala a nic takového to nepsalo, ,pak dám vědět.

hodnocení

Jak se to vylpne na tu chvíli? máom avg základní zdarma

praivo*
hodnocení

0x

Máš v PC správně datum a čas?

hodnocení

Mám a proč, nstavuje se mi to automaticky vč. letního času.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]