Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám problém s velikostí print screenu. Zkopírovaný screen obr. který jsem vložil do Malování,tam byl přes celý monitor,ale výsledek je viz obr. (rozkliknout) děkuji za pomoc.
PRTSCR nebo "ALT+PRTSCR" - rozdíl je ve focení celá obrazovka vs. aktivní okno - zkuste variantu focení jen aktivního okna...
Tu bílou plochu pod vaším obrázkem je třeba stáhnout aby její okraj byl shodný se spodní hranou obrázku, a to hned po vložení obrázku do Malování. Je to zbytečná aktivní plocha, která vám pak způsobí zmenšení vašeho obrázku.
Vyjeď si nahoru tak, abys viděl spodní okraj té bílé plochy. Pak jej chyť uprostřed (označeno čtverečkem) a stáhni jej nahoru na spodní okraj tvého obrázku. Snad mi rozumíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.