Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, od minulého týdne nemohu v prohlížeči Firefox zobrazit živé vysílání ČT 24 (a vlastně ani živé vysílání jiných kanálů ČT a pořadů z archívu ČT). Firefox je vyčištěný, aktualizovaný a také AFP je aktuální (v rámci možností pro OS Linux, který používám). V prohlížeči Google Chrome je vše funkční. Má někdo stejný problém ve Firefoxu? Jak Vám to tam funguje? Děkuji a zdravím!
david - díky za zprávu. Tak to mám smůlu, protože já už více aktualizovat nemohu (mám starší verzi a OS Linux už neumožní další aktualizaci Firefoxu). Opera také nefunguje, tak už jen Google Chrome.
Tak i kombinace Mint+FF 59 vše OK.
Co takhle odebrat FF ve správci softwaru a a znovu naistalovat?
david - díky za snahu. Myslím, že problém je ve starší verzi AFP (mám 29), do FF verze 45 už vyšší AFP nedostanu a FF už také nejde aktualizovat. Mám OS Linux Slax-7 a zkoušel jsem i přes Wine nainstalovat FF verze 52 (pro OS WIN-XP, protože novější tam nejde) a k němu novější AFP a výsledek je také nefunkční vysílání ČT. Já ho mám přes Google Chrome, ale jsem zklamán, že to přestalo fungovat ve FF i Opeře. No nic, stejně uvažuji o vyzkoušení OS Linux Slax-9 (novinka) a třeba to tam i ve FF rozchodím. Tak ještě jednou díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.