Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Web stránky

Od: jika* odpovědí: 5 změna:

Chtěl bych si založit vlastní web stránky. Jen pro svoji potřebu, žádné podnikání, žádná reklama. Většina inzeruje web zdarma, ale po přihlášení chce platit. Poraďte mi prosím někdo, jak založit jednoduché webovky pro vlastní potěšení. Skládaly by se pouze z fotografií a komentářů. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

1x

Tak na to by ti mohl stačit základní český wordpress.

hodnocení

0x

Pokud jde jenom o komentované fotky, udělal bych si účet třeba na tumblr.com

lacohephotos.tumblr.com/...

lenkaluka.tumblr.com/...

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Tak pokud chcete něco zdarma, tak doporučuji Bloggge.com od Google. Je to zdarma, můžete si ho nastavit dle vaší libosti, několik šablon je tam k dispozici - ty si upravíte.

iz*
hodnocení

0x

Řada bezplatných služeb nabízí i placené alternativy, tomu se podle mne nelze divit. Vždycky si stránku dobře prohlédněte, odkaz na neplacenou variantu bývá méně nápadný (někdy i níže) než odkaz na placenou variantu. Možností je opravdu hodně, vedle zmíných Blogger.com a Wordpress bych poradila třeba WebZdarma, Flickr.com, Pinters.com, ...

hodnocení

0x

To mi přijde spíš jako blog. Na to by asi stačilo i PISE.CZ

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]