Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktivace windows

Od: pepik1* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

před několika měsíci jsem zakoupil PC a nyní naskakuje upozornění "aktivujte windows", "přejděte do nastavení a aktivujte systém windows"

Můžete mi poradit jak na to?

Cca před týdnem ( už po té hlášce ) se mi zasekává PC, může to mýt vliv na to? ( při hraní her onb line, nebo se sekne myš a hýbe se strašně sekaně )

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

To PC je nové nebo z druhé ruky? Jaký OS (W7, W10, jiný) je nainstalovaný? Ten OS je nejspíš nelegální a aktivace bude možná jen legálním zakoupením klíče. Je třeba vědět přesnou verzi vašeho OS a klíč zakoupíte např na Aukru, ceny začínají už kolem 200,-Kč.

Váš druhý problém nejspíš s tím prvním nesouvisí, příčinou může být např. přehřívání nebo ne zrovna vir, ale nějaký Malware nebo trojan.

hodnocení

0x

Start, nastavení, systém, o systému. Možná budeš muset doplnit klíč z nálepky na bedně. Jde o nové pc a kupované s windows?
Druhý problém. Jak už jsem poznamenal, nepíšeš vůbec co je to za pc tak lze jen hádat. Co takhle nedostatečný výkon?

hodnocení

0x
To sekání počítače mají dost často na triku aktualizace systému. Možná by pomohlo odstranit aktualizace které se stáhly těsně před tím než to začalo blbnout ale problém je, že na Win10 nejde stažení nových aktualizaci úplně zakazazat, pouze nastavit jejich ruční instalaci a oznámení o dostupnosti aktualizace. Takže po smazání jedné tě to bude furt prudit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]