Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěl bych se prosím zeptat. Koncem lonského roku jsem provedl platbu kartou na internetu. Jednalo se o zaplacení vip účtu na 1.měsíc. Po uplynuti 1.měsíce mi plaba stále odchazí z účtu,problem je v tom,že jsem již zapoměl na kterých stránkách jsem tou kartou platil a pravděpodobně jsem již i na těch stránkách zrušil členství a učet. V bance je jen pod číslem transakce uvedena společnost Paidwings ze Švýcarska.Ted marně hledám kde jsem tou kartou platil.Dá se toto nějak zjistit?Mohu nějakým způsobem zjistit stránky kde jsem platbu provedl?
Nešlo o nějakou seznamku ( partnerskaseznamk/...? Zde s touto společností také někdo řešil zrušení VIP členství a pokračující strhávání platby. Podívejte se na odpověď dTestu, je v ní vše podstatné. Pokud jste se ale registroval někde jinde, budete muset dohledat e-maily nebo si vzpomenout...
Myslím, že v internetu to nenajdete, zkuste se spíše zeptat ve své bance.
Ovšem je otázka, jestli to může banka vědět → ta bude vědět platební bránu, ale už nemusí vědět, ke které službě platba směřovala.
Podle mne byste si měl (nic jiného nejspíš nezbyde) vzpomenout, kde jste si objednal VIP členství, a tam je vypovědět podle smluvních a obchodních podmínek.
Někdo se tu nedávno ptal na jakousi "elitní" seznamku, podle jejíchž obchodních podmínek nestačilo vymazat účet, VIP členství běželo dál, dokud se nevypovědělo. (Postup má být opačný → napřed ukončit VIP, potom teprve zrušit účet.) Snad se Vám to podaří.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.