Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztrojnásobuje se mi text ve vyhledávači Chrom

Od: alfi odpovědí: 5 změna:

Zdravím, zničehonic se mi začal ve vyhledávacím poli Chromu ztrojnásobovat (3X za sebou v řádku) zadaný text. Napíšu do pole hledaný výraz, a po zmáčknutí Enteru se výraz napíše 3x za sebou. Vyhledávač pracuje sice správně, ale je to otravné a nevím proč to začalo zničehonic dělat. Nic jsem neinstaloval, ani nekonfiguroval PC, začalo to dělat normálně při práci na Netu. Nevíte prosím někdo, čím to je a jak se toho zbavit? Vir? Stalo se to při prohlížení běžného čs inzertního serveru - žádné "červené" stránky. Díky moc za každý tip, Alfi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Tipuji malware ("virus"). Stáhni si Malwarebytes Anti-Malware a nech zkontrolovat celý počítač.

alfi

Dík za tip, no než začnu nějak šílet s malware - běží mi nonstop Avast, a ten nic nezachytil, není možné to nějak přenastavit stiskem nějakých náhodných kláves na klávesnici? - Je totiž možné, že se mi po ní proběhl kocour... , ale nevšiml jsem si, jestli to začalo hned po tom - většinou vyplňovaná pole nesleduju..., nebo až dýl. Dík, Alfi.

alfi

PS. : doplňuji, že to dělá jenom v Chromu, liška ani explorer nic neztrojnásobují - přenastavilo se tedy asi něco v Chromu, ale nevím co... Alfi.

alfi
hodnocení

0x

Tak "nikdo, nic..?!" - to se nikomu nepřihodilo? Furt mi to trvá, je to votrava, kór, když něco potřebuju do vyhledávacího pole připsat, nebo změnit... Alfi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]