Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows Media Player

Od: miranek odpovědí: 3 změna:

Dobry den potreboval bych poradit s media playerem. Nejdou mi pustit zadne streamy a ani internet radia co maj asi priponu wma. Nevim kde je chyba poradte...zas tak tomu nerozumim.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

miranek
hodnocení

Jeste jednu dulezitou informaci : Windows Media Player 11 mam legalni Windows Vista Home Premium. Nahral jsem tam akorat asi dva kodec packy ale myslim že ze začátku to makalo:) Mužou to dělat nějaky ty kodeky?

sondaw*

Myslím, že je to docela i pravděpodobné, protože Vista sama o sobě již kodeky obsahuje a pokud jsi tam doinstaloval ještě několik dalších balíků kodeků, asi se mezi sebou tlučou. Určitě bych instalovala jen jeden balík, např K-Lite codec Pack

porse.cz/...

hodnocení

0x

já taky používám vistu a stačilo mi dát radu od microsoftu a nainstalovat adobe reader player a rádia šli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]