Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmenu hesla ve wifi

Od: hell* odpovědí: 7 změna:

poradite mi prosim jak si zmenit heslo ve wifi nemuzu ani na tu stranku najet kdyz jsem delala routr byl novy tak jsem nastavovala pres aplikaci dekuji za odpovedi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V prohlížeči zadáte IP adresu, objeví se přihlašovací stránka, zadáte jméno, většinou admin a heslo xxxxx (bývá různé, někdy taky admin, nebo 1234... dejte typ routeru...; oboje bývá zespodu na routru...pokud jste při předchozím nastavení něco z toho nezměnila..

Návod

doplněno 13.04.18 22:26:

Zkuste 192.168.0.1

doplněno 13.04.18 22:29:

Případně, pokud se vám to nepodaří, stáhněte si třeba Advanced IP Scanner a skenujte všechny IP adresy ve vaší síti...a tak najdete svůj router...jeho IP...

Odkaz tady ... a tovární přihlašovací údaje admin...admin

111®
hodnocení

1x

asi v nastavení zabezpečení sítě, voz manuál... euronics.cz/...

hell*
hodnocení

hell*
hodnocení

jedna se o router rt-ac58u asus

hell*
hodnocení

to vim ale me to vubec nechce na stranku pustit ip by mela byt 192.168.1.1

hell*
hodnocení

na to uz jsem prisla ale nevim kde to heslo zmenit uz jsem vevnitr na routru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]