Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Online vysílání z mobilu

Od: mikihans® odpovědí: 4 změna:

Ahoj, potřeboval bych službu, díky které bych mohl online streamovat přenos z jedné akce. Jedná se mi o několikaminutové živé vysílání pro členy rodiny, kteří s námi nemůžou jet na akci, ze které chci vysílat, tak aby mohli být "u toho" alespoň tak.

Jako první mě napadl samozřejmě facebook, ale nechci, aby si kvůli jedné věci museli zakládat profil na nějaké sociální síti. Jak je to s youtube? lze tam zdarma živě vysílat? z mobilu?

Víte o nějaké spolehlivé službě, u které stačí poslat odkaz a můžou se dívat na moje vysílání?

Díky moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Napadá mě Skype.

hodnocení

2x
Byla na to kdysi Symbian aplikace Qik a teď jsem koukal,že ji asi Skype spolkl protože je jeho součástí.

hodnocení

2x
Google duo... Jednoduchá aplikace, která je v každém chytrém telefonu.

hodnocení

Díky chlapi za odpovědi. Bohužel opravdu potřebuji, aby si kvůli tomu nemuseli nic instalovat a vytvářet registraci (Skype) a zároveň aby to bylo možné sledovat na všech platformách, ne každý z nich má chytrý mobil.
Ale podařilo se mi to najít na YouTube, jen jsem si musel aktivovat možnost na živé přenosy a aktivace trvá až 24 hodin, tak to večer odzkouším a snad to bude ok :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]