Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem přes internet jízdenku na vlak REGIOJET a po dokončení a zaplacení objednávky mi byla jízdenka zaslána v příloze e-mailu jako soubor tcket.ics. V čem tento soubor otevřít abych si jeho obsah mohl prohlédnout a případně i vytisknout nebo k čemu je tento soubor dobrý? Kupoval jsem i jízdenku od ČD a ti mi ji zaslali v souboru PDF což jsou běžně používané soubory.
Tak tyto "blbosti" nepoužívám a proto je ten soubor pro mne asi zbytečný a nemusím se tím zabývat.
Dobrý den, řeším úplně stejný problém. Takže soubor k jízdě nepotřebuju? Stačí teda řidiči ukázat Elektronická jízdenka č. ... nebo vytištěný mail kde jsou vidět údaje o trase? (ten mail, ve kterém je příloha souboru ics)
Moc děkuji za odpověď,
Viktor Diviš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.