Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás!
Kdybych všechna videa přidaná na Youtube za jeden den slepil do jednoho velkého videa, vznikne mi z toho megavideoslepenec. Ptám se, jaká je průměrná doba trvání a velikost tohoto megavideoslepence pro aktuální období? Tj. prostě pro rok 2017 a 2018? Ptám se proto, protože mi není jasné, jak může mít Youtube pořád dostatečnou kapacitu na ukládání všeho, co v něm je. Když si představím, kolik videí se za jeden den na Youtube vloží, pak se to kupí neskutečně. Nikdy jsem od nikoho neslyšel, že by s kapacitou a rezervami měl Youtube problém a to mě docela zaráží. Mají v Youtube problém nebo jsou v pohodě s nohama na stole? Jaký je vlastně celkový objem všech videí na Youtube? Ví to někdo?
Jsou nohama na stole. Nestresuj.
Včera jsem nad tím přemýšlel. Chápu videa, na které se člověk jednou za čas zase podívá. Ale dejme tomu youtubeři a jejich stovky videí, které natáčeli pár let zpět a nikdo už se na ně nikdy nepodívá. Zabírají určité místo. Nu a takto to půjde třeba dalších deset let a deset let záznamu zabere hromadu místa.
Ale nějak to "ošéfované" mají.
Ale přiznám, že velikost databáze by mě taky zajímala.
Neoficiálně je to údajně spočítano na kapacitu více než 1 Bilion GB, což je naprosto nepředstavitelné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.