Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Číslování word

Od: cislovani odpovědí: 2 změna:

dobrý den, prosím vás, jak nastavit číslování ve wordu, když mám prvních 6 stran, ty číslovat nechci, a chci začít až od 7- strany a sice jedničkou? Nevím si s tím rady. Když tam zadám ručně číslo, tak mám na všech stranách stejné a když to zadám přes formát stránek, tak se mi to začne číslovat hned od první strany, což nechci. Předem moc děkuji.

A nepomáhá mi ani číslování od...

doplněno 11.04.18 21:26:

prosím ještě, co je myšleno "vnitřním okrajem"?

A kde mohu nastavit řádkování?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoststary*
hodnocení

7x

Po poslední nečíslované stránce uděláte KONEC ODDÍLU a až budte chtít číslova stránky, tak první oddíl bude nečíslovaný a od druhého oddílu začnete číslovat a zadáte že chcete začít od začátku, nenavazovat na předchozí oddíl.

hodnocení

1x

Tady máš pěkný návod, je to tam krok po kroku:

support.office.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]