Nejste přihlášen/a.
dobrý den, v corelu ted trosku pracuji...Snazim se přes sebe sestavit objekty, viz obrazek...ale neustale se tam ukazuji taková ohranicující cerná linka na kazdém objektu...a já nevím co stím..nechtěl bych ji tam..Pouze nař zlutý ramecek.bez zadnho cernho ohraničení... slo by to nejak v programu nastavit? Já uz zkusil vsechno..
děkuji moci za radu..
Corel rozlišuje u každého objektu obrys a výplň. Barva se nastavuje pravým a levým tlačítkem myši na vzorníku barev. Teď z hlavy nevím, které tlačítko je obrys a které je výplň.
Stejně tak lze u obrysu, kromě barvy, nastavit i tloušťka čáry obrysu, charakter(plná čára-tečkovaná, různé přerušované) atd.
Jestli jde obrys vypnout nevím, asi bych zkusil v základním nastavení Corelu nastavit obrys na co nejmenší tloušťku. Jednodušší ale je při každé změně barvy kliknout pravým i levým tlačítkem. Jde o zvyk...
Grafici neodpovídají, tak jsem to zkusil v jiném editoru a zřejmě záleží na uložení. Pravda Corel to není, je to editor foto. Šlo jen o zkoušku, tak se omlouvám, že to není asi k věci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.