Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Yt 2 mp4, 1080p?

Od: jaromir83* odpovědí: 3 změna:

zdravím, nějaká webová stránka co umí tahat z yt libovolná (i hudební klipy), libovolně dlouhá (i nad 2hod) videa ve formátu mp4, pokud možno od do (tzn. např jen jednu písničku z 3hod koncertu), v rozlišení 1080p prosím? díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Stahuju z YT vložením písmen ss v adrese toho videa před youtub... (www.ssyout...), pak ho natáhnu do normálního Win.Movie Maker a tam vystříhnu co chci.

jaromir83*
hodnocení

to jsem neznal, ale vysoké rozlišení mi to tam nabízí ke stažení jen beze zvuku, video delší jak 2h nestáhne vůbec

scv®
hodnocení

0x

Netuším, jestli taková stránka existuje, ale tuším, že na stahování přes webové stránky už máš příliš požadavků :-D Já roky používám kombinaci youtube-dl + ffmpeg , případně FRD (když mě přepadne lenost a stačí mi video vcelku) a ještě jsem snad ani jednou nemusel řešit, že by nějaké video nešlo, že by byl problém s délkou, kvalitou, formátem nebo s rychlostí stahování... Ne na všechno je potřeba nějaká webová služba. Koneckonců - ty webové služby v mnoha případech také jedou na ffmpeg a takhle dlouhá videa často zvládat nebudou, protože je samy musí napřed celé stáhnout a zpracovat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]