Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slaby signal wifi

Od: dudkdld odpovědí: 5 změna:
Zdravím cim a jak nejlevneji zlepšit signal na wifi vw vedlejší místnosti nez je router tak mi nejde nebo padá často :( rputer nemá antenky venku ale ve vnotr .dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

matesj
hodnocení

0x
Něco jako převaděč,posílení na půl cesty...
m.alza.cz/...
Za ty peníze má nový router

hodnocení

0x
Koupit lepší router s pořádnou anténou. Kdysi jsem měl nějaký WiFi modem od O2, taky anténka uvnitř a dosah byl dost mizerný, jestli nedosáhne do vedlejší místnosti tak je něco špatně.

hodnocení

0x

Pokud se jedná skutečně o přímo sousedící místnost, pak nejrozumnější cesta je změna routeru za novější, moderní, s vnější anténou/anténami, který má daleko silnější signál. "Převaděč, posílení na půli cesty" v tomto případě postrádá smysl.

doplněno 10.04.18 14:17:

UPC už jsem dávno opustil. Přestože mají bezkonkurenční internet, jsou to hajzlové, se kterými se těžko cokoli domlouvá.

Pokud máš možnost připojení kabelem, použij ji a máš po problémech. Jinak bych jejich router využil jen jako modem a pořídil si vlastní Wifi router, který bych připojil na ten modem kabelem a zprovoznil svou vlastní wifinu. Detaily nastavení ti neřeknu, až takový odborník nejsem, ale je to reálná a schůdná cesta.

jdkdl
hodnocení

Bohuzel mam router od upc takže výměna nelze nějaké rady oni s tim nic nedělají prehazuji me na ruzne kanály ale bez výsledku pak mi měnily router a nic se nezměnilo.dekuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]