Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Chodí mi mnoho upozornění na nové zprávy na facebooku - zejména noví přátelé. Když si je ale chci přečíst, tak se mi zobrazí varování (viz příloha). Mohu ho ignorovat nebo raději zprávy nemám otvírat?
Děkuji a přeji Hezký den. Milan
Já jsem obrázek vložil a také se ve vožených přílohách potvrdil (facebook.jpg). Nevím, kde tedy je.
Zkouším to ještě jednou. Díky Milan
Zdá se mi, že Vám někdo posílá odkaz na něco do svého e-mailu. Podle mne by se po kliknutí nestalo nic, protože by se Vám takový ani neměl otevřít. Přístup do e-mailu (i do případných příloh) má jen vlastník schránky. (To se několikrát stalo i tady ► někdo sem chtěl vložit odkaz na něco, co si přečetl ve svém e-mailu, a neuvědomil si, že do jeho e-amilu nemá nikdo jiný přístup.)
Tak jsem to ozkusil otevřít. Odkaz se normálně otevřel, facebook zobrazil a nic se jinak nedělo.
Stejných upozornění o možné nebezpečnosti odkazu mi přišlo v poslední době několik, z různých webů.
Také nerozumím tomu, že mi občas přijde e-mail, kde jsem jako odesílatel uveden já - moje e-mailová
adresa. Díky Milan
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.