Nejste přihlášen/a.
Jako první krok bych si to otevřel třeba ve ftp a zkusil smazat (nebo raději přejmenovat) tu složku lj-maintenance-mode, a případně i soubor .maintenance z kořenové složky (pokud tam vůbec je)
Tak problém asi vyřešený. Zkoušel jsem ten soubor lj-maintenance-mode.php přes FTP smazat ale nevím propč to nešlo smazat i když jsem se o to snažil několikrát opakovaně a stejně tak nešlo smazat ani celou složku. Nakonec jsem pouze přejmenoval ten soubor a to pomohlo problém vyřešit. Nyní mi už ten WordPress funguje normálně tak jak předtím. Jednalo se o plugin na zobrazování stránky v době úprav nebo přípravy. Ten problematický plugin jsem proto v aqdministraci raději nechal odinstal odinstalovat a nainstaloval jsem si místo něho jiný podobný který mi swlouží stejně dobře jako ten problematický. Vůbec jsem nepředpokládal, že by aktualizace takového "blbého" pluginu mohla nadělat až taqkový problém a znefunkčnít cešlý WordPress. Jsem rád, že se to povedlo tak jednoduše zprovoznit a nemusím s tím začínat úplně od nova. Děkuji proto za dobrou radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.