Nejste přihlášen/a.
Dobry den poradite mi prosim proc mi facebook blokuje moje webovy sranky?
blokuji mi i komenare na facebooku nevite jak to vyresit mam vlastni webovy stranky nejak to nastavit nebo proc mi to delaji
Nijak, stalo se mi to samé, dostala jsem ban na týden a žádné odvolání to nezměnilo, byla jsem týden blokovaná, nemohla nikam nic napsat, nic vystavit...
Tohle se na fb stává, musíte sledovat zprávy, pokud fb vyhodnotí Váš příspěvek jako spam a Vy nebudete okamžitě reagovat a nepotvrdíte, že je to Váš příspěvek, zablokují Vás. Založila jsem prodejní skupinu, zřejmě zvýšená aktivita.. a nevšimla jsem si večer oznámení, že jeden příspěvek je v rozporu blabla... Zjistila jsem to až ráno, asi za 6 hodin a to už bylo pozdě, dostala jsem ban přesně na 7 dní. Od té doby se mi to stalo ještě několikrát, pokaždé musím potvrdit, že příspěvek je můj. Docela mě to obtěžuje a nevím, proč se to děje. Musela jsem si založit hned nový účet, abych mohla ve skupině vůbec fungovat.. paradox...správce skupiny zablokovaný za spam, grrrr
no, máte tam -dejte nám vědět, bude tam zřejmě proklik, kde potvrdíte, že to není omyl? Na tohle se musí hned reagovat, jinak následuje blokace. Mně tedy chodí trochu něco jiného, ale hned musím dát zpětnou vazbu, pokud bych nereagovala, měla bych opět ban. Jak jsem se dozvěděla od členů, stává se to, jedna členka měla ban dokonce měsíc ..
Jinak ještě pro pobavení.. již asi 2 dny mám pod jedním prodejním příspěvkem toto:
Zamítnuto: S produktem jsou problémyZdá se, že chcete prodat zboží, které je v rozporu s našimi zásadami. Mezi obvyklé položky, které neumožňujeme prodávat, patří třeba zvířata, zbraně nebo nelegální produkty.Pokud jste si přečetli naše zásady pro obchodování a domníváte se, že bychom měli vaše zboží schválit, vyplňte tento formulář.Pokud ale kliknu na formulář a napíši vyjádření, nedá se formulář pro změnu vůbec odeslat ..
mmch.. jedná se o halenku..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.