Dobrý den, mám takovej problém, potřebuju zrušit obnovování internetu na den.. Vždyky bylo v můj t-mobile deaktivovat a najendou tam je napsáno že je balíček internet na den zapnutej a místo deaktivovat tam je aktivovat. Pak dobrý den balíček internetu na den není možný aktivovat jelikož máte aktivovany balíček na den. Proste to. Nejde zrušit a kredit už je víc jak - 100. K sim vůbec příštum nemám jenom jsem pomáham osobě která stim neumí a je odeme daleko.. Nemá s tím někdo zkušenosti? Už jsem z toho fakt vytocenej dřív to šlo zrušit a pak se to samo aktivuje a nejde nic. Díky za odpovědi.
Oni totiž vyloženě chtějí, aby se jim muselo volat. U tlačítkového telefonu myslím datové přenosy zakázat nejdou. Tedy já tam tu funkci nemám, nevím jak u jiných. U chytrých telefonů to jde. Ale "nejjednodušší" by bylo využít infolinku. M.
id
Volání je zdarma, tak volejte. Zablokovat data lze i u tlačítkového telefonu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.