Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dneska se mi stala taková věc. Najednou mi začal silně hrčet asi větráček a cely notebook vibroval. Při tom jsem měl jenom zapnuty prohlížeč a něco jsem opisoval z PDFka. Tak jsem notebook restartoval a problem přetrvával. Provedl jsem znova restart s tím, že jsem odpojil napájení a už zas jelo vše jak má. Nevíte čím to je? Mám jít s tim na reklamaci? Ale jak to dokázat.
Pokud přímo vibroval NTB, je možná problém ve větráčku, možná v HDD - záleží kde a co vrčelo. Jestli to ale nedělá daný typ běžně, pak je důvod na zálohu dat a reklamaci. 99% reklamací se řeší při prvním zaslání tak, že se napíše "závada se neprojevila" aniž by se něco zkoušelo. Jediné, co udělají, bude tovární nastavení. No a až další reklamace budou něco řešit.
evidentní závada - takový zvuk je předzvěst zásadní chyby.. shoření
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.