Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Závěrečné titulky v Pinnacle Studio 21

Od: jana001 odpovědí: 7 změna:

Nevíte někdo jak dát do videa závěrečné titulky (takové ty na konci filmů jezdící směrem dolů :D) v Pinnacle Studio 21?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karel556*
hodnocení

3x
V Pinnacle pokud jsou legálně zakoupené je spousta titulků, najít ten který vyhovuje, jsou tam i takové které zmiňujete, levým tlačítkem přesunout na časovou osu pak na něj dvojklik a upravit text,

tomas11*
hodnocení

2x

Normal titulky a rozchodíte je pravým myšítkem a pak posuvník a lupa. Ale je to fakt opruz , spoustu času ze začátku, ale pak si uložíte šablony a už to půjde rychleji.

Přeji zdar a pevné nervy na to.

doplněno 06.04.18 17:26:

Taky se to dá vyřešit (právě vyzkoušeno) , vyrobit titulky během chviličky jaké chcete v Movie Maker , a pak je přidat do Pinnacle- to jde rychle.

tomas11*

pro Jofa- ono od těch 20tek je to jinak.

jofa*
hodnocení

2x

Ná běžící závěrečné titulky, nejdřív skrytý a běžící od shora dolu a mizející dole, dělám v Pnnacle 18 tak že: Kliknu na T u časové osy (už jsem Vám to psal) -otevře se zde vložit text - to smažu - napíšu dva řádky prázdné - potom jeden nebo dva řádky i tři textu a znovu dám dva řádky prázdné - zadám Pohyby- vyberu Zadat a efekt směrem dolu - a znovu vyberu konec a znovu efekt směrem dolů. Dole na liště zadám čas trvání a OK. Takto poskládám vše co chci na závěr napsat na časovou osu a je to. Možná. že jde vše napsat najednou ale na to jsem nepřišel jak to skrýt nahoru a projet dolů do skrytí třeba 30 vteřin textu. Takto to jde. jak jsem popsal. Možná Vám to někdo poradí lepší. Panové nahoře asi přesně nevěděli co chcete.

doplněno 07.04.18 09:45:

Tak se omlouvám , jde to v těch titulkách napsat celý dlouhý text.

Závěrečné titulky v Pinnacle Studio 21

jofa*
hodnocení

2x

thomas11 : Já myslím, že i v PS 21 to bude podobně jednoduché. Najít běžící titulek (našel jsem jen od spodu nahoru), dát na časovou osu, otevřít a zadt text, druh písmo, barvu a td. a OK. Rychlost posunu upravit dle libosti.

Závěrečné titulky v Pinnacle Studio 21 #2

tomas11*
hodnocení

0x

pro jana 001 a ostatní -

tady můžete stáhnout kompletní návod v češtině

sw.centrum.cz/...

tondaj
hodnocení

0x

Otevři editor titulků, klikni na "Pohyby" a "2 Zdůraznění". Vyber příslušný směr - dolů, nahoru, doprava, doleva

"Pohyby"

Závěrečné titulky v Pinnacle Studio 21 #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]