Nejste přihlášen/a.
K čemu je tenhle SW dobrý? Je nutné, aby se spouštěl při startu WIN7? Na NETu je toho o něm sice dost, ale o co jde jsem se v podstatě nedozvěděl . Takže prosím jednoduchou, stručnou odpověď.
Podle webu File.info (německy) nejde o součást systému ani o program od Microsoftu. Program by mohl odečítat, co uživatelé zadávají na klávesnici a být tak hrozbou. (Informace na File.info sice považuji za celkem dobré, ale nepodoručila bych stahovat software, který se tam nabízí.)
Podle dalšího webu jde o software dodávané s tiskárnami Samsung.
Fajn, tak jsem se dozvěděl, že to patří k tiskárně Samsung (kterou skutečně mám), ale že může být ze 24% nebezpečný a taky to, že když si nemyslím, že by bylo nutné to spoštět při zapnutí, tak se to spouštět nemusí. Ovšem co udělá s tiskárnou, když spouštění zakážu, už ne. Tak to jsem teda fakt moudřejší.
Takže si poběžíme koupit tiskárnu Samsung, nainstalujeme si Win7, nainstalujem do nich tu tiskárnu. Vyzkoušíme tisky, potom zakážeme toho agenta a vyzkoušíme jestli se něco změnilo a zda vůbec ten sw po startu potřebujeme.
Když vydržíš do večera, spustím si instalaci Win7 a zajedu si koupit tu tiskárnu. Pak dám vědět.
Jinak je to sw, který informuje o stavu toneru, inkoustu a jiných provozních stavech tiskárny. Jeho zakázání nemá žádný vliv na vlastní tisk.
nickys - Víte co nechápu? Proč odpovídáte, když odpověď neznáte a vlastně ani odpovědět nechcete.
Tak zpět - jak vidět, odpověď znáte a odpověděl jste dokonce přesně tak, jak jsem potřeboval - stručně a jasně. To to nešlo rovnou?
Takže dík.
Pořád něco nechápete. Tak ještě jednou, informuje vás to o stavu tiskárny, pokud ji nesdílíte, nepoužíváte jako scanner, tak to odinstalujte, nebo to nechte být.
Ale jo, už to chápu naprosto dokonale, ale když jsem začal psát svůj dodatek, Váš vysvětlující dodatek tady ještě nebyl. Ten jsem objevil až po odeslání toho svého, takže jsem ho ještě v časovém limitu doplnil . Odpověď přesně v tomhle provedení jsem požadoval - stručná, krátká a zcela postačující
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.