Nejste přihlášen/a.
Ahoj,tak jsem si nahrál video na takovou malou kameru,co se dává do auta.Ale - při spuštěni videa nejde obraz.Tak jsem nainstaloval k lite codec pack full,různe konvertory videa a pořád nic.Tak uz nevim,2 hodiny se stim mořim a pořád nic.Děkuji za jakkoukoli pomoc.
Přehrávač VLCplayer by měl ten formát bez problémů přehrát.
@vanasi: Pokud to VLC nepřehraje, pak je také možné, že jsou soubory poškozené, protože VLC by to skutečně přehrát měl.
Mjpeg je hromada obrázků jpg. Přehrají to normální přehrávače VLC, ffplay, xine, mplayer atd. Nebo si to překonvertuj do něčeho jiného. Jestli to není tajné a nemáš nároky na zvláštní nastavení převodu, lze použít i konvertor online, třeba files-conversion.com/...
> vanasi: VLC mi to bohužel nepřehraje,po konverzi do mp4 taky nic ,tak už fakt nevím...
To je opravdu divné, ten internetový konvertor jsem dnes (vlastně včera) vyzkoušel a video mi z mjpeg do mp4 převedl dobře. Je v tom mjpeg vůbec něco? Jak je ten soubor velký? Dá se někam umístit pro nahlédnutí (jestli obsah může být zveřejněn)? Mjpeg mi zobrazil i GIMP, ale jen první obrázek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.