Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přehrát formát mjpeg?

Od: vanasi® odpovědí: 3 změna:

Ahoj,tak jsem si nahrál video na takovou malou kameru,co se dává do auta.Ale - při spuštěni videa nejde obraz.Tak jsem nainstaloval k lite codec pack full,různe konvertory videa a pořád nic.Tak uz nevim,2 hodiny se stim mořim a pořád nic.Děkuji za jakkoukoli pomoc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Přehrávač VLCplayer by měl ten formát bez problémů přehrát.

doplněno 06.04.18 19:31:

@vanasi: Pokud to VLC nepřehraje, pak je také možné, že jsou soubory poškozené, protože VLC by to skutečně přehrát měl.

hm*
hodnocení

0x

Mjpeg je hromada obrázků jpg. Přehrají to normální přehrávače VLC, ffplay, xine, mplayer atd. Nebo si to překonvertuj do něčeho jiného. Jestli to není tajné a nemáš nároky na zvláštní nastavení převodu, lze použít i konvertor online, třeba files-conversion.com/...

doplněno 07.04.18 01:49:

> vanasi: VLC mi to bohužel nepřehraje,po konverzi do mp4 taky nic ,tak už fakt nevím...

To je opravdu divné, ten internetový konvertor jsem dnes (vlastně včera) vyzkoušel a video mi z mjpeg do mp4 převedl dobře. Je v tom mjpeg vůbec něco? Jak je ten soubor velký? Dá se někam umístit pro nahlédnutí (jestli obsah může být zveřejněn)? Mjpeg mi zobrazil i GIMP, ale jen první obrázek.

hodnocení

VLC mi to bohužel nepřehraje,po konverzi do mp4 taky nic ,tak už fakt nevím...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]