Nejste přihlášen/a.
Dobrý den rádcové, Potřebuji poradit, jak poznat jestli se jedná o usb flešku 3.0 nebo 2.0. Vím, že by trojková měla být modrá a dvojková ne. Je to možné nějak ověřit i při připojení do PC? Ve vlastostech jsem to nikde nenašel. Jedná se mi kvůli reklamaci. Kupoval jsem 3.0 a přišla mi fleška, která není modrá, a TV na ni nechce nahrávat, a to na 2.0 nejde, tak mám podezření, že mi poslali 2.0 a rád bych měl jistotu. Předem děkuji za rady.
Ale ANO, většina USB 3.0 konektorů jsou uvnitř obarvene modře. Ale asi to nebude pravidlem. V PC lze ovšřit její rychlost, ale pochopitelně PC musí mít taky USB 3.0
Pokud si ji kupoval, určitě je na faktuře její název.
JInak bych se opakoval. Stále budu tvrdit, že se jedná od USB pamět 2.0
Samozřejmě jsem myslel modrou barvu konektoru a ne flešky celé. . Na obalu od ní je uvedená rychlost 480 Mbps.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.