Výborně, myslím, že využiju tento druh zařízení, zároveň mi to zesílí wifi signál v další místnosti. Předpokládám, že se tento opakovač objeví jako další zařízení sítě v jejím nastavení na hlavním počítači pro jeho konfiguraci. Díky i všem ostatním za radu.
Počítej akorát s tím, že repeater neznamená, že pojede wifi po zesílení naplno. Bude tam nějaká degradace rychlosti. Jinak OK
vernon
V režimu WLAN-LAN není u repeateru degradace rychlosti. Ta je jen když musí repeater signál WiFi přijmout a na stejném kanále zase přes WiFi odvysílat.
Vernone, píšu repeater. Napsal jsem to možná trochu nejasně, ale mluvil jsem tedy o funkci repeater, kterou tazatel píše, že by taky využil. Však taky píšu zjednodušeně po zesílení wifi signálu
Ahoj, potřebuješ APčko, nebo wifi router (degradovaný na funkci AP) v režimu klient. Tím pádem si AP připojíš do wifi sítě a do ap dáš pc, nebo v tvém případě jiné zařízení.
Připojíš to tak, že do LAN konektoru připojíš nějaké wifi zařízení, které už máš nakonfigurovacé a připojené do domácí sítě (prostě wifi vysílačku v režimu KLIENT) .
Nepíšeš jaký je to set top box ani co od takového zapojení očekáváš, takže více poradit nedokážu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.