Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace opravy notebooku

Od: lucilu odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, před Vánocemi jsem si nechala opravit noťas (odešel mi harddisk), ale od té doby blbne. Ze začátku to bylo jen to, že nevydržel přes noc nabitý. (Před opravou šel notebook zapnout, ale nenaběhl, takže vím, že když byl nabitý, tak vydržel nabitý) Nijak jsem to však neřešila. Jenže pak blblo zapínání. Ze začátku jen strašně dlouho nabíhal. Šlo o to, že když jsem ho zapla, tak ta diodka půl hoďky nabíhala a pak mi počítač naběhl. Jenže teď nejde zapnout vůbec, jen ta diodka poblikává.
Teď se momentalně zdržuji v zahraničí a na konci dubna pojedu domů a noťas vezmu na opravu znovu, ale zajíbalo by mě, jestli mám nějakou šanci dostat peníze za opravu zpět. Stála tři tisíce a počítač je od té doby stejně téměř nepoužitelný.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Reklamovat můžete vždycky - nicméně firma může namítnout, že současné závady s provedenou opravou nesouvisejí a/nebo reklamaci jste neuplatnila bez zbytečného odkladu.

lucilu
hodnocení

Já právě před pár měsíci volala do opravny a s mou ,,situací,, jsou obeznámeni. Pán mi řekl, že mám tedy počítač donést až budu v Česku. Plus je na opravu dvouletá záruka, pomůže to něčemu?

hodnocení

0x

Pořád ještě záleží na té případné souvislosti opravy a poruchy - uvidíte, co vám řekne opravna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]