Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde se přihlásit do nastavení routeru

Od: patricek odpovědí: 14 změna:

Zdravím, rád bych nastavil heslo na moji wifi síť. Router jsem zkoušel několikrát resetovat a nic. na routeru jsou přihlašovací údaje admin a heslo password, jenže to nefunguje. Prosím pomoc. Síť je nezabezpečená a do nastavení routeru se nedostanu...Jedná se o router D-link DCM-704

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jak to děláš? Jak se přihlašuješ do administrace routeru?
Jakou adresu zadáváš? Jméno i heslo bude stejný a sice admin.
patricek2
hodnocení

admin a admin nefunguje, ani admin a password.

Dával jsi pozor na velký písmena?
Může být jméno Admin a heslo admin

k2
hodnocení

0x

Jste si100% jisty temi prihlasovacimi udaji?

patricek1
hodnocení

adresa routeru je 192.168.0.1, zobrazí se přihlašovací okno ale nejde se přihlásit pomocí údajů napsaných na routeru

patricek5
hodnocení

router jsem resetoval správně, je možné že je už dodavetele internetu přenastaveno heslo a jméno?

karel556*
07.04.18 13:07

patricek8
hodnocení

Pomohl by mi prosím někdo z vás přes teamleader?

rv*

Není jak ti pomoci. Prostě po resetu routeru je obvykle přihlášení admin admin. Nebo to bývá napsané na štítku na routeru. Pokud ti to nefunguje, tak buď jsi neprovedl správně reset, nebo zadal nesprávně heslo. A nikdo ho neuhodne.

nikdo*
hodnocení

0x

Z toho, co tu říkáš, mi jednoznačně vychází jen ta možnost, že jsi router neresetoval správně. Tedy postupem, který uvádí výrobce. Najdi si na stránkách výrobce návod a přesně ho musíš dodržet. Jakmile to provedeš, není možné, aby po továrním nastavení, bylo odlišné přihl. jméno nebo heslo.

doplněno 02.04.18 17:13:

Reset: Turn on router. Press Factory Reset button and hold for at least 15 seconds.

Reset: Zapni router, stiskni na 15sek resetovací tlačítko.

doplněno 02.04.18 17:57:

Pokud je to opravdu tak, potom mi vychází jedině nějaká HW porucha routeru. Vadné tlačítko, poškozená nebo hacknutá eeprom s továrním SW, kdoví.

patricek6
hodnocení

Router jsem resetoval přesně podle návodu, přihlásit se nejde

Nejde se přihlásit do nastavení routeru
rv*

Pak ještě používá prázdné jméno - teda vymažeš to, co tam máš, aby tam nic nebylo

Username:

password: admin

Nebo zkusit dle setuprouter.com/...

patricek21
hodnocení

Nefunguje ani toto

rv*

Jestli se jedná o normální router, který sis koupil, tak je to divné.

Jestli jde ale o router, který ti dodal poskytovatel internetu, tak klidně může mít už od dodavatele nastaveno vše včetně hesla nějak jinak. Pak se musíš obrátit na něj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]