Nejste přihlášen/a.
Zdravím, rád bych nastavil heslo na moji wifi síť. Router jsem zkoušel několikrát resetovat a nic. na routeru jsou přihlašovací údaje admin a heslo password, jenže to nefunguje. Prosím pomoc. Síť je nezabezpečená a do nastavení routeru se nedostanu...Jedná se o router D-link DCM-704
Z toho, co tu říkáš, mi jednoznačně vychází jen ta možnost, že jsi router neresetoval správně. Tedy postupem, který uvádí výrobce. Najdi si na stránkách výrobce návod a přesně ho musíš dodržet. Jakmile to provedeš, není možné, aby po továrním nastavení, bylo odlišné přihl. jméno nebo heslo.
Reset: Turn on router. Press Factory Reset button and hold for at least 15 seconds.
Reset: Zapni router, stiskni na 15sek resetovací tlačítko.
Pokud je to opravdu tak, potom mi vychází jedině nějaká HW porucha routeru. Vadné tlačítko, poškozená nebo hacknutá eeprom s továrním SW, kdoví.
Pak ještě používá prázdné jméno - teda vymažeš to, co tam máš, aby tam nic nebylo
Username:
password: admin
Nebo zkusit dle setuprouter.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.