Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám WIN 10, Firefox, stolní počítač.
Objevuje se mi : odstraňte nežádoucí pluginy. Prý se tím zrychlí počítač.
Jsem mírně pokročilý uživatel - to znamená, že podle jasného návodu zvládnu dle mě dost udělat či nastavit nebo odebrat.
A měl bych dotaz : jak poznám které jsou nežádoucí? Když odstraním ty žádoucí, tak se mi může stát co s počítačem? Nepůjde mi třeba internet či nějaká služba nebo se mi nebudou načítat stránky nebo nevím. Jak bych to pak opravil-to nevím . Takže se bojím jen tak některé pluginy mazat. Rozhodně si myslím, že stejné názvy doplňků v rozšíření a stejné názvy pluginů by se asi neměly mazat, ale co ty ostatní pluginy?
Posílám v příloze tabulku pluginů - některé by se asi měly odstranit. Vadí ty všechny pluginy v tabulce pro rychlost internetu- myslím zda zpomalují načítání webových stránek.
Posílám i doplňky, které mám nainstalované.
Děkuji za případné rady co s tím mám případně dělat či nedělat.
No na zkoušku je můžete jenom zakázat a pak nic zpomalovat nebudou. Já bych si nechal jen Adblock Plus, který likviduje reklamy.
První obrázek je jasný, ale mě nejde o první obrázek. Jde mě o ty další obrázky, to řeším - které odstranit, což nevím. A tam zakázat nejde nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.