Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Které nežádoucí pluginy odstranit?

Od: misa503® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Mám WIN 10, Firefox, stolní počítač.

Objevuje se mi : odstraňte nežádoucí pluginy. Prý se tím zrychlí počítač.

Jsem mírně pokročilý uživatel - to znamená, že podle jasného návodu zvládnu dle mě dost udělat či nastavit nebo odebrat.

A měl bych dotaz : jak poznám které jsou nežádoucí? Když odstraním ty žádoucí, tak se mi může stát co s počítačem? Nepůjde mi třeba internet či nějaká služba nebo se mi nebudou načítat stránky nebo nevím. Jak bych to pak opravil-to nevím . Takže se bojím jen tak některé pluginy mazat. Rozhodně si myslím, že stejné názvy doplňků v rozšíření a stejné názvy pluginů by se asi neměly mazat, ale co ty ostatní pluginy?

Posílám v příloze tabulku pluginů - některé by se asi měly odstranit. Vadí ty všechny pluginy v tabulce pro rychlost internetu- myslím zda zpomalují načítání webových stránek.

Posílám i doplňky, které mám nainstalované.

Děkuji za případné rady co s tím mám případně dělat či nedělat.

Které nežádoucí pluginy odstranit?
Které nežádoucí pluginy odstranit? #2
Které nežádoucí pluginy odstranit? #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

1x

No na zkoušku je můžete jenom zakázat a pak nic zpomalovat nebudou. Já bych si nechal jen Adblock Plus, který likviduje reklamy.

hodnocení

Nevím ale kde je zakázat, nikde tu možnost nevidím.

rv*

No na tom prvním obrázku jsou možnosti "zakázat" "odebrat". Tak stačí kliknout na "zakázat".

hodnocení

První obrázek je jasný, ale mě nejde o první obrázek. Jde mě o ty další obrázky, to řeším - které odstranit, což nevím. A tam zakázat nejde nic.

rv*

Nechal bych jen Adblock Plus a ostatní zakázal, nebo rovnou smazal. Nebudou nenávratně ztraceny, z internetu si je v případě potřeby můžete znovu doinstalovat, nebo si je automaticky doinstaluje nějaký otravný program.

hodnocení

0x

Především odstraň ten IObit Uninstaller. To je virus sám o sobě jako skoro všechny programy a doplňky od IObitu.

Jinak klidně zlikviduj vše kromě AdBlocku a Google Translator for Firefox. Odstraníš hozením do koše - klik na zelenou ikonu koše vpravo u doplňku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]