Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spustit?hláška klíč do Bitlocker

Od: petrmiklas odpovědí: 1 změna:

Ahoj, mám Asus Transformer T100H , s win 10 , po zapnutí mi tam začalo skákat zadejte klíč do BitLocker, kde ho mám vzít nebo dá se to nějak obejít, format disku nebo reset do továrního nastavení? Díky za radu

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

"Pomocí šifrovacího nástroje BitLocker Drive Encryption můžete zvýšit ochranu svých dat na pevném disku. BitLocker pomůže zabránit získání neoprávněného přístupu k systémovým souborům, nebo v získání přístupu k datům na disku jeho odebráním z vašeho počítače a instalací do jiného. "

pokud jste majitelem přístroje, měl byste znát i ono heslo - já nechci nikoho nařknout, ale doporučím navštívit prodejce onoho zboží s kupním dokladem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]