Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úprava videa mp4

Od: zacatecnik* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, měl bych dvě otázky k úpravě videa mp4, natočené fotoaparátem. Jsem začátečník.

Mám natočené video foťákem který byl při natáčení na ležato. Chtěl bych nějakým programem otočit celé video, tak aby se mi zobrazovalo na monitoru na stojato, tedy konkrétně se jedná o postavy lidí.

Dále je obraz moc široký a já bych chtěl z celého videa přehrávat jen výřez, v celé nahrávce stejný. (stejně tak jako když se oříznou fotky) . Je možné to v nějakém programu nastavit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

0x

V přehrávaqči VLC - nástroje - úpravy a efekty - efekty videa - a tam co potřebujete

doplněno 28.03.18 18:54:

nebo v movie maker - otočit a uložit .

doplněno 28.03.18 18:57:

úpravy tam to otočíte - Movie Maker

Úprava videa mp4

zacatecnik*
hodnocení

Díky, za rady, zítra to zkusím.

tomas11*

M;)yslím že právě Movie Maker je pro začatečníky docela přívětivý a dostatečný . A nastříháte si to a nastavíte jak chcete.

karel556*
hodnocení

0x
V prvé řadě je potřeba dobře nastavit foťák.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]