Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nemám zabezpečené připojení?

Od: popopopo® odpovědí: 8 změna:

Zdravím.

Používám prohlížeč Mozilla Firefox a nemůžu se dostat na většinu stránek,vždycky mě to napíše viz obrázky...Udělám restart PC a je na nějaký čas po problému.Po nějaké době se vše opakuje znovu.Zobrazí se mě jenom stránky co nemají v adresním řádku zelený zámek...Nemůžu se dostat ani na stránky podpory abych to nějak řešil...Na Chromu je všechno v pořádku.Neporadí někdo co se s tím dá dělat? Děkuji.

Firefox 59.0.1 W7 Home premium

Proč nemám zabezpečené připojení?
Proč nemám zabezpečené připojení? #2
Proč nemám zabezpečené připojení? #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

2x

A máte v PC správně nastavené datum a čas? Pokud ne, mohou se některé platné certifikáty jevit jako neplatné.

rv - souhlas a bodíky.
Také se mně to stává.
hodnocení

Datum i čas mám v pořádku,nevím čím by to mohlo být...

rv*

No tak klikni na "rozšířené" a uvidíš další vysvětlení, proč si Firefox myslí, že je problém.

Nebo nepíšeš náhodou na začátku adresy https místo http

hodnocení

Adresy píšu správně,mám to všechno v záložkách. Budu bádat dál a uvidím.

hodnocení

Dostal jsem radu abych se podíval do profilu a našel tam soubor s certifikáty.Byl tam pod názvem "cert9",smazal jsem ho,restartoval Firefox a vypadá to že je už vše v pořádku.Takže problém je pravděpodobně vyřešen.

hodnocení

0x

Co takhle zkusit jiný prohlížeč?

111®
hodnocení

0x

pokud víš, že nejsou nebezpečné, tak je nacpi do výjímek..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]