Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skladba stránek katalogu/časopisu

Od: olasek odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

už celkem dlouhou dobu hledám nějaký program, který mi bude schopen poskládat stránky tak, jak je potřebuju vytisknout, abych je nemusel ručně skládat a rozpočítávat. Nyní jsem například vytvořil katalog, který má 44 stran. Desky jsou jednoduché, ty se vytisknou vedle sebe z jedné strany. Katalog je ve formátu A5 a tiskne se tedy na papír A4 z obou stran a jsou na jednom papíru celkem 4 stránky katalogu. Nyní když mám například tisknout první stranu, je potřeba mít z jedné strany A4 Stránku číslo 1, vedle ní strana 44, z druhé strany je pak strana číslo 43 a vedle ní stránka číslo 2 a ještě navíc vedle sebe. Samotná skladba stránek mi pak trvá třeba 2 hodiny a hledám způsob, kterým bych to udělal jednoduše.

Díky za tipy

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

miso*
hodnocení

0x

Dokaze to driver od ktorejkolvek tlaciarne s duplexom alebo aj Acrobat Reader - rezim "booklet".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]