Nejste přihlášen/a.
Na seznamu jsem si všimla, že mi zmizely jména, která mají svátky - jak je tam vložit?
Ještě jedna otázka - jak si na horní lištu dát stránku FC, abych to nemusela pořád vypisovat?
Možná, někomu se zdají otázky jednoduché, já s nima dnes doslova bojuju. Díky.
1. dole máte "nastavení", tam musíte mít vybráno "Seznam služeb & Počasí" (v tom se zobrazuje kdo má svátek).
2. záleží jaký máte internetový prohlížeč. Zkratkou CTRL+D si na stránce FB vložte facebook do záložek, ten se dá potom nějak dát na lištu, ale to má každý prohlížeč jinak.
Počasí i jména jsou tam, dokonce jsem si to přetáhla nahoru, abych to měla na očích a už jsme i Kateřině psala k svátku. S tím FB se ještě poperu, mám jej v záložkách a budu zkoušet pokus - omyl. Děkuji za radu a objevení dalšího nastavení.
Bohužel jste zase neuvedla, jaký prohlížeč máte. Každý to má jinak.
Ve Firefoxu kliknete pravým myšítkem na volné místo na té liště, vyberete Nová záložka a napíšete název a adresu stránky.
Popřípadě přetáhnout záložku ze seznamu na lištu.
Popisek upravíte takto: pravým myšítkem kliknout na položku na liště a vyberete Vlastnosti.
Pracovala jsem přesně podle Vašeho návodu a FC přetažením mám na horní liště. Děkuji za návod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.