Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava windows notebook acer

Od: tomaka2* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den milí rádcové -zrada windows 10

Potřebuji pomoct s notebookem s nastavením ,flesch na opravu mám

rozumí tomu někdo děkuji za každou radu děkuji

viz video co to děla

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nemám tolik dat abych koukal na youtube ale obecně : notebooky bez mechaniky mají skrytý oddíl se zálohou systému,tzv. Recovery.Obnovu systém vyvoláš stisknutim klávesové zkratky okamžitě po spuštění / po prvnim probliknutí obrazovky / Pro Acer platí kombinace kláves Alt+F10. Jen netuším jestli se ti obnoví win10 nebo systém který byl na notebooku před povýšením na desitky.

neo®
hodnocení

0x

zdravím při nabíhaní v BIOSU jsem si všiml chyby ..pokud dobře vidím "PXE-61: Media Test Failure, Check Cable"

vytahl bych včechna USB...Sd karty a vlezl do biosu a podíval se na pořadí BOOTu na netu jsem našel toto

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]