Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Java(TM) SE Binary

Od: hofmantomas odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,mám takový "menší"problém z Minecraftem.Mám windows 8.1 a po delší době jsem si stáhl Driver Booster,který mi řekl co všechno mám aktualizovat(hlavní věci) jako 1 byla HD Graphic card což jsem okamžit aktualizoval,ale po aktualizaci a resetování PC se mi minecraft spustil s tím že,když se připojím na server cca po 5-10sekundách vypne se zprávou Java(TM) platform SE Binary už jsem zkoušel tolik možností podle internetových poraden tak i na youtube,ale nic mi z toho nepomohlo a proto bych poprosil o co nejrychlejší pomoc Děkuji. Tomáš Hofman

doplněno 19.03.18 20:59:

A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment:
#
# EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x1805e656, pid=8868, tid=0x00001ef8
#
# JRE version: Java(TM) SE Runtime Environment (8.0_161-b12) (build 1.8.0_161-b12)
# Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (25.161-b12 mixed mode windows-x86 )
# Problematic frame:
# C [ig75icd32.dll+0x5e656]
#
# Failed to write core dump. Minidumps are not enabled by default on client versions of Windows
#
# An error report file with more information is saved as:
# C:UsersJakubAppDataRoaming.minecrafths_err_pid8868.log
#
# If you would like to submit a bug report, please visit:
# bugreport.java.com/...
# The crash happened outside the Java Virtual Machine in native code.
# See problematic frame for where to report the bug.
#
AL lib: (EE) alc_cleanup: 1 device not closed
Picked up _JAVA_OPTIONS: -Xmx256M
Java HotSpot(TM) Client VM warning: Using incremental CMS is deprecated and will likely be removed in a future release

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus ve hře v nastavení vypnout VBO

michal348*
hodnocení

0x

Nemohl by být problém v Ram přidělené pro javu/ minecraft? protože jediné co ten log vyhodil je argument na maximální množství Ram, kolik máš na počítači Ram?

tomashofman
hodnocení

Děkuji všem za odpověd problém jsem již vyřešil,ale nastává tu jiný problém :I A tím je že při minecraftu (jediný hře) jestli se kouknu přesně rovně zobrazí se taková barva oblohy bez mraku a občas při chůzy problikávaj čárky atd jako prasklej displej u mobilu,ale je to jen někdy a stále opakovaně (jenom při této hře)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]