Nejste přihlášen/a.
dostal jsem mail s dvěma tabulkami nad sebou,v rámci jednoho dokumentu (nebo sešitu či jak se tomu říká
Snad jsem se vyjádřil jakž takž pro pochopení.
Díky
3x
Označte oblast, kterou chcete vytisknout, pak vlevo nahoře klikněte na "soubor" - "vzhled stránky" - "oblast tisku" - "nastavit". Po zadání tisku se pak vytiskne jen zvýrazněná oblast, bez ohledu na její velikost, či umístění (třeba i 1 buňka uprostřed tabulky).
Mám Excel 2003, ale u novějších verzí to bude podobné.
doplněno 19.03.18 10:13:
Jak píše "figurek", pro tisk lze vytvořit makra. To je výhodné v případě, že budete tabulky tisknout opakovaně (často), nebo jestli jde o jednorázový (občasný) tisk. V tom případě je výhodnější tisk vybrané oblasti.
2x
jak už zde padlo, nejjednodušší metoda je nastavit si oblast tisku, vytisknout první oblast, vymazat první oblast, nastavit druhou oblast tisku a vytisknout. Viz první obrázek.
Pak existuje jedna ještě rychlejší metoda tisku různých oblastí, ale vede přes makra. Oblast tisku popíšete v makru a nakonec přidáte příkaz Printout. Pak už záleží jen na vás, které makro spustíte. Viz druhý obrázek.
doplněno 20.03.18 12:21:
maker se nebojte, protože ono sice nějaký ten týden trvá než pochopíte o čem makra jsou. Ale ono to přijde samo. Pochopíte o čem makra jsou a pak se začnete divit, jaktože jim lidi nerozumí. Vždyť je to všechno tak jednoduché a snadné... ![]()

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.